Relationsbyggande säljare

GLÄNTA 2022-03-17

På Glänta jobbar vi varje dag för att införa ett nytt perspektiv på offentlig miljö, träning och lek.

Våra parkmöbler och utegym har tagits emot med öppna armar av allt från landskapsarkitekter till kommunernas parkförvaltningar.

Bland kunderna kan vi räkna in exklusiva anläggningar som Yasuragi Spa samt kommunala köpare som t.ex. Bromma och Ekerö stadsdelsförvaltningar. 

Vi befinner oss just nu i en expansiv fas där vi vill utöka vårat säljteam med ännu en nationell säljare. Vi sitter i härliga lokaler på Kvarnholmen med utsikt över Stockholms inlopp.

Ditt huvudsakliga arbetsområde blir att bearbeta nuvarande och potentiella kunder som arkitekter, landskapsarkitekter, hotell, kommuner, byggbolag, fastighetsutvecklare etc. Dina kundbesök syftar till att GLÄNTA ska bli förstahandsvalet som leverantör för produkter inom offentlig miljö och träningsutrustning. 

Vi söker dig som har minst 5-10 års erfarenhet av försäljning B2B. En fördel är om du har erfarenhet från en roll som inneburit ett självständigt ansvar för en region. Du är van och har förmåga att planera din säljvardag. Vidare är erfarenhet från närbesläktade branscher meriterande. Körkort är ett krav.

Som person har du ett starkt sälj- och resultatdriv. Du håller god struktur i ditt arbete och har inga problem med att arbeta självständigt och ansvarstagande. Du är en skicklig relationsbyggare, som skapar förtroende på alla nivåer hos dina kunder. 

Är du nyfiken på att arbeta i ett ungt, framgångsrikt företag i ständig tillväxt och förändring är du varmt välkommen att söka tjänsten.

 

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse 
Kontaktperson: Marcus Adolfsson, VD
Mejladress: marcus.adolfsson@glantadesign.com